Smazání firmy nebo účtu

Tento návod je pro službu: Vyfakturuj.cz, SimpleShop

Potřebujete smazat některou z firem, které jste si vytvořili pod svým účtem? Nyní tak můžete učinit sami a na vlastní zodpovědnost. :-)

V Nastavení klikněte na Firma → Spravovat moje firmy nebo přímo v pravém horním rohu pod svým loginem na Moje firmy. Mazat firmy může vždy pouze majitel uživatelského účtu.

Správa firmy

Smazání firmy

Pro smazání jedné z firem klikněte v seznamu u příslušné firmy na červené tlačítko Smazat.

Smazat firmu

Otevře se potvrzovací okno, kde budete ještě jednou dotázáni, zda na smazání firmy skutečně trváte.

Nevratně smazat firmu

Po kliknutí na „ANO, chci smazat moji firmu“ budete vyzváni k zadání hesla do aplikace a k potvrzení definitivního smazání firmy. Firma a všechny s ní související doklady následně BUDOU NEVRATNĚ SMAZÁNY.

DATA UŽ NEBUDE MOŽNÉ ZPĚTNĚ OBNOVIT, proto si tento krok prosím dobře promyslete.

Firmu nelze smazat, pokud je u ní veden neuhrazený doklad na předplatné tarifu ve Vyfakturuj.cz nebo na platbu provize za využívání systému SimpleShop.

Smazání uživatelského účtu

Pokud chcete smazat celý uživatelský účet, stačí smazat všechny firmy, které se na něm nachází.

Po smazání poslední firmy na účtu vám systém zobrazí tabulku, kde si vyberete, zda opravdu chcete smazat celý účet, nebo si účet ponecháte a přidáte novou firmu.

smazat ucet

POZOR!!! Tato akce je nevratná.

Související návody

Gabca-avatar-400x400-1

Tento návod pro vás napsala Gabriela Dřízhalová.

Její vášní je cestování a nejraději relaxuje při práci na zahrádce či procházce přírodou.

Chcete se k článku na něco zeptat?